ISMÉT EGY ÚJABB ÖRÖMHÍR - Van esély a természetes fogantatásra

2014.07.12 14:45

  Már nagyon régen jelentkeztem saját írásommal, de nem felejtettek el Benneteket :) Az az igazság, hogy kicsit felgyorsultak az események a Mentális Magzatnevelés ( későbbiekben: "MM") háza táján.... Szerencsére egyre több kismama, illetve babavárás előtt álló pár vagy hölgy keres meg és indul el a tudatosság útján.

  Ami számomra is döbbenet, hogy sajnos szaporodik azon párok száma, akiknél az orvosok széttárt kézzel állva közlik, hogy nem tehetnek már semmi mást, mint lombikprogrammal besegíteni, hogy a várva várt gyermekáldás megérkezhessen.

  Az okok különbözőek - és itt most legyünk teljesen őszinték és nyitottak. Van olyan, ahol a férfit, van ahol a nőt jelölik meg a meddőség okaként. De mi is áll a háttérben? Indokok a következők, amikkel eddig találkoztam - a teljesség igénye nélkül :

- A férfi hímivarsejtjeinek mennyisége kevés

- A  férfi hímivarsejtjei nem elég mozgékonyak

- A nőnél petevezeték elzáródás tapasztalható egyik, esetleg mindkét oldalon

- A nő méhe és petesejtjei elöregedtek ( 30 éves nőnél! ) - ez a kedvencem.... :(

- A nő méhe - nem tudni, miért - nem képes megtartani a megfogant magzatot és kilöki

-  A "legjobb" az, amikor mindkét félnél van valami, ami kizárja a természetes megtermékenyülés esélyét

  Most már több alkalommal tapasztaltam, hogy több év sikertelen próbálkozás után "meddőnek" kimondott párnál a "MM" -n tanultak hatására természetes úton érkezik a gyermekáldás. Egy babánk már lassan 1 éves lesz, de jelenleg is pocakban van 2 picurkánk. Az egyik kismama 1, a másik 5 hónap után örülhetett a pozitív teszt eredményének.

  A második eset az, ami nagyon érdekes. Náluk egyértelmű volt (az orvosok szerint), hogy csak lombik programmal oldható meg a fogantatás - nem részletezem az indokokat, mert nem szeretném, ha valaki is be tudná azonosítani Őket. Szerencsére ez a kismama odafigyelt a tanultakra és rengeteget gyakorolt. Ennek eredményeként 5 hónap után pozitív tesztnek örülhettünk.  :)  Bizony, nagy öröm volt, mert erre azért nem számítottak, holott már az elejétől megbeszéltük, hogy nagyon nagy esélyt látok a természetes foganásra is. Igazából "csak" azért kezdtek el járni, hogy kellően felkészüljenek a baba várására. 

  Az itt leírtak természetesen nem azt jelentik, hogy ez mindenkinél így történik. Azonban néhány találkozás után már tisztán látható, hogy van-e esély és ha igen, akkor mekkora arra, hogy az adott párt válassza ki egy leszületendő lélek szülőjének.